U17-es vb: Eto’o fia is bekerült a kameruniak bő keretébe

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.14. 09:28
Bekerült az U17-es kameruni labdarúgó-válogatott bő világbajnoki keretébe Etienne Eto’o Pineda, a közelmúltban visszavonuló legendás csatár, Samuel Eto’o fia – olvasható a BBC-n.

A 17 éves Etienne Eto’o Spanyolországban született, de a futballpályán édesapjához hasonlóan minden bizonnyal a kameruni színeket képviseli majd. Az ifjú labdarúgó csapatkapitánya a Mallorca korosztályos együttesének.

A BBC azt írja, az afrikai ország szövetsége jelenleg a spanyol klub jóváhagyására vár, hogy a fiatal Eto’o részt vehessen az U17-es kameruni válogatott világbajnokság előtti, szeptember 20–27. közötti törökországi edzőtáborozásán.

A kameruni nemzeti együttes áprilisban megnyerte az U17-es Afrika-kupát Tanzániában, ezzel szerzett indulási jogot a brazíliai vb-re. Eto’o fia a kontinensbajnokságon még nem volt a keret tagja.

A 17 éven aluliak világbajnokságára – amelyre a magyar csapat is kijutott – október 26. és november 17. között kerül sor, a kameruniak Spanyolországgal, Argentínával és Tádzsikisztánnal kerültek azonos csoportba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik