Tragédia: Ronaldinhóék válaszoltak, játszanának-e a Chapében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.02. 11:07
Mint arról beszámoltunk, szurkolók ezrei fordultak Juan Román Riquelméhez és Ronaldinhóhoz a közösségi portálokon, hogy segítsenek a tragikus repülőgép-baleset miatt bajba jutott brazil Chapecoensén. Most megérkezett a válasz is. Igaz, csak közvetetten.

Az argentin Riquelme és a brazil Ronaldinho ismét stoplist húz, s ingyen a Chapecoenséhez igazol fél évre – legalábbis ez a pletyka terjedt el a világhálón.

A hír természetesen a két klasszisig is eljutott, és Ronaldinho testvére és ügynöke, Roberto Assis már reagált is a hírekre.

„Egyelőre nincs szó megállapodásról, de segíteni szeretnénk. Ha ezt úgy tudjuk megtenni, hogy Ronaldinho Chapecoense-mezt húz, akkor úgy, ha kapcsolatokkal vagy pénzzel, akkor úgy. Mindenesetre óriási megtiszteltetésnek veszi, hogy rá gondoltak, és biztosította róla a klubot, bármit megtenne, hogy enyhítse a fájdalmat” – mondta Roberto Assis a Globoesporténak.

Juan Román Riquelmével már más a helyzet. Az argentin legenda képviselője az angol sajtóval beszélt, és bár szívesen segítene, nem tervezi a visszatérést, még a brazil klub kedvéért sem. Így szinte biztos, hogy arról lemondhatnak a drukkerek, hogy Riquelmét Chape-mezben lássák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik