nemzetisport.hu 2018.10.10 21:36 Frissítve: 2018.10.10 22:12

Törökország: „Ha nem lennék nős…” – botrányba került Arda Turan

Törökországi jelentések szerint bizarr botrányba keveredett Arda Turan, aki az FC Barcelona kölcsönjátékosaként szerepel a Istanbul Basaksehirben. A 31 éves futballista állítólag betörte a török popénekes Berkay orrát, amit a válogatott labdarúgó nem cáfolt, a török sajtó által megírt kiváltó okot azonban igen.

Arda Turan (balra) és Berkay az ügy két főszereplője (Montázs: Twitter)

 

A Habertürk című török újság beszámolója szerint a balhé azután robbant ki, hogy Arda Turan tiszteletlen megjegyzéseket tett a popénekes felesége felé: „Ha nem lennék nős, rád hajtanék” – mondta a futballista, amit Berkay nem vett jó néven. Az énekes állítólag hazaküldte a nejét, hogy elbeszélgethessen Turannal, mint férfi a férfival, ám a „beszélgetésnek” nem lett jó vége, a labdarúgó ugyanis a beszámolók szerint betörte Berkay orrát.

De a történetnek ezzel még nem volt vége, sőt! Turan állítólag követte Berkayt a kórházba, hogy elnézést kérjen tőle, mondván, nem tudta, hogy a hölgy az énekes felesége, majd egy fegyvert nyomott Berkay kezébe, és azt mondta neki, hogy ölje meg.

A hírekre Arda Turan az Instagramon a következőképpen reagált.

„Szeretnék kiadni egy közleményt az újságokban megjelent hírekről. Valóban vitába keveredtem a szabadnapomon egy helyen, ahová a barátaimmal mentem, de nem a tisztelet és az erkölcsösség hiánya miatt, amiről a lapok írnak. Nem erről van szó” – írta Turan a közösségi oldalára feltöltött sztoriban.

A 100-szoros török válogatott játékos jelenleg tízmeccses eltiltását tölti, amit azért kapott, mert az előző idény végén az egyik bajnoki mérkőzésen hevesen reklamált a játékvezető asszisztensénél, akit dühében meg is lökött. Turant első fokon 16 találkozóról tiltották el, a török szövetség (TFF) illetékes bizottsága azonban később enyhítette a büntetését.

BERKAY ÉS FELESÉGE

84.4k Likes, 225 Comments - Berkay Şahin (@berkaysahinn) on Instagram: ""#yaz

61.3k Likes, 94 Comments - Berkay Şahin (@berkaysahinn) on Instagram: "#yaz"2020.02.26 10:13:21

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Fizetési plafon, fiatalszabály, légióskorlátozás, honosított játékosok: ez az új recept a Nagy Falon túl.

2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.