HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.10.10 21:36 Frissítve: 2018.10.10 22:12

Törökország: „Ha nem lennék nős…” – botrányba került Arda Turan

Törökországi jelentések szerint bizarr botrányba keveredett Arda Turan, aki az FC Barcelona kölcsönjátékosaként szerepel a Istanbul Basaksehirben. A 31 éves futballista állítólag betörte a török popénekes Berkay orrát, amit a válogatott labdarúgó nem cáfolt, a török sajtó által megírt kiváltó okot azonban igen.

HIRDETÉS
Arda Turan (balra) és Berkay az ügy két főszereplője (Montázs: Twitter)

 

A Habertürk című török újság beszámolója szerint a balhé azután robbant ki, hogy Arda Turan tiszteletlen megjegyzéseket tett a popénekes felesége felé: „Ha nem lennék nős, rád hajtanék” – mondta a futballista, amit Berkay nem vett jó néven. Az énekes állítólag hazaküldte a nejét, hogy elbeszélgethessen Turannal, mint férfi a férfival, ám a „beszélgetésnek” nem lett jó vége, a labdarúgó ugyanis a beszámolók szerint betörte Berkay orrát.

De a történetnek ezzel még nem volt vége, sőt! Turan állítólag követte Berkayt a kórházba, hogy elnézést kérjen tőle, mondván, nem tudta, hogy a hölgy az énekes felesége, majd egy fegyvert nyomott Berkay kezébe, és azt mondta neki, hogy ölje meg.

A hírekre Arda Turan az Instagramon a következőképpen reagált.

„Szeretnék kiadni egy közleményt az újságokban megjelent hírekről. Valóban vitába keveredtem a szabadnapomon egy helyen, ahová a barátaimmal mentem, de nem a tisztelet és az erkölcsösség hiánya miatt, amiről a lapok írnak. Nem erről van szó” – írta Turan a közösségi oldalára feltöltött sztoriban.

A 100-szoros török válogatott játékos jelenleg tízmeccses eltiltását tölti, amit azért kapott, mert az előző idény végén az egyik bajnoki mérkőzésen hevesen reklamált a játékvezető asszisztensénél, akit dühében meg is lökött. Turant első fokon 16 találkozóról tiltották el, a török szövetség (TFF) illetékes bizottsága azonban később enyhítette a büntetését.

BERKAY ÉS FELESÉGE

84.4k Likes, 225 Comments - Berkay Şahin (@berkaysahinn) on Instagram: ""#yaz

61.3k Likes, 94 Comments - Berkay Şahin (@berkaysahinn) on Instagram: "#yaz"HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.21 22:28:02

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

RETRÓ CSERÉK. Az ék két szélsőt is transzfertáncba vitt, miközben Kertész, Lakinger és Paróka...

2018.12.11 23:49:27

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Doha ugyanis, semmiség, 14 millió eurót kínált csak azért, hogy megrendezhesse a mérkőzést. Bónuszként pedig felajánlotta, hogy állja a két csapat 40-40 tagú küldöttségének utazási és ott-tartózkodási költségeit.

2018.12.10 11:48:24

Minden más foci nemzetisport.hu

Magyarokkal rajtol a hangcsoui rövid pályás úszó-világbajnokság.

2018.12.10 23:09:14

Minden más foci THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Hosszabbítás után a River 3–1-re nyert.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS