Topligák: Messi, Ibra, Kepa – lejáró szerződésű álomcsapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.13. 15:47
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/60/29/27/cikk_2602927/lineup.png" target="_blank"><strong>A NAGYÍTÁSHOZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong></a>
Az átigazolásokra szakosodott Transfermarkt adatai alapján összeállítottuk álomcsapatunkat azokból a futballistákból, akiknek 2018-ban lejár a szerződésük klubjuknál. A tizenegy legértékesebbje természetesen Lionel Messi, az FC Barcelona ásza, a 30 éves argentin labdarúgó piaci értékét 120 millió euróra taksálja a portál.

Az álomcsapat 4–3–3-as felállásában a kapuba a spanyol válogatottban is bemutatkozó Kepa Arrizabalaga (8 millió euró) került, az Athletic Bilbao 23 éves kapuvédője. A védelem jobb szélén Stefan de Vrij (Lazio, 27 millió euró), a közepén Giorgio Chiellini (Juventus, 10 millió euró) és José Giménez (Atlético Madrid, 28 millió euró), míg a bal szélén Daley Blind (Manchester United, 22 millió euró) kapott helyet.

A középpályát Emre Can (Liverpool, 22 millió euró), Leon Goretzka (Schalke, 23 millió euró) és Mesut Özil (Arsenal, 50 millió euró) alkotja, míg a támadósort Messi mellett Zlatan Ibrahimovic (Manchester United, 8 millió euró) és Alexis Sánchez (Arsenal, 65 millió euró) teszi teljessé.

A képzeletbeli kispadon a cserekapus Andrea Consigli (Sassuolo, 8 millió euró), mellette csücsülne még Luke Shaw (Manchester United, 18 millió euró), Fauzi Gulam (Napoli, 20 millió euró), Arjen Robben (Bayern München, 10 millió euró), Mario Balotelli (Nice, 15 millió euró), és helyet szorítottunk a magyar válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak (al-Vahda, 4.25 millió euró) is.

A csapat edzője Jupp Heynckes lehetne, aki beugróként a szezon végéig vállalta el a Bayern München irányítását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik