Tíz éve volt Geráék El-döntője; Babos Tímea szokatlan mindennapjai

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.05.11. 23:13
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Legutóbb 2010 májusában lépett pályára magyar futballista európai kupadöntőben: az Európa-ligában szenzációsan menetelő Fulham egyik meghatározó játékosa volt a kupaidényben hat gólt szerző Gera Zoltán, aki felejthetetlen élményként gondol vissza az akkori szereplésre és az Atlético Madrid elleni fináléra. Egész oldalas összeállításban emlékezünk a döntőre, amelynek apropóján Gera Zoltánnal Somogyi Zsolt készített interjút.
Legutóbb 2010 májusában lépett pályára magyar futballista európai kupadöntőben:
az Európa-ligában szenzációsan menetelő Fulham egyik meghatározó játékosa volt a kupaidényben hat gólt szerző Gera Zoltán, aki felejthetetlen élményként gondol vissza az akkori szereplésre és az Atlético Madrid elleni fináléra. Egész oldalas összeállításban emlékezünk a döntőre, amelynek apropóján Gera Zoltánnal Somogyi Zsolt készített interjút.

Hiányzott a feszültség. A Ferencváros hátvédje, Miha Blazic új frizurával várja a bajnoki folytatást, és nem tagadja, hogy szívesen játszana már végre tétmérkőzést. A szlovén légióst Borbola Bence kérdezte.

Elviselhető terhek. Szombaton folytatódik a német labdarúgó-bajnokság: miközben Szalai Ádámék karanténba vonultak, a Mönchengladbach vezetősége nyíltan beszélt a veszteségekről. Nagy Zsolt írása.

Befejezték. A szövetség elnöksége véget vetett a vízilabdaidénynek, miközben az Eger és a Szombathely is nehéz helyzetbe került. Lakner Gábor összefoglalója.

A normális élet. A legeredményesebb magyar teniszező, Babos Tímea szerint még hónapokig nem rendeznek versenyeket, és bár nem készül semmire, mindennap sportol. A párosban világbajnok teniszezővel Klein Ron beszélgetett.

Szabadság helyett. Lewis Hamilton azt fontolgatta, hogy az F1-es mókuskerékből kiszállva egy évre szabadságra vonul, így még jól is jön neki a kényszerszünet, amiből a legtöbbet próbálja kihozni. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik