nemzetisport.hu 2019.04.25 15:22 Frissítve: 2019.04.25 15:36

Teremfoci: dunaszerdahelyi siker a II. Aranycsapat Kupán

A Kárpátia Sport Polgári Társulás a Komáromi Sporthagyományokat Őrző Kerekasztallal közösen, az Aranycsapat Emlékév Testület erkölcsi támogatásával április 24-én tartotta meg a II. Aranycsapat Kupa 2019 Kárpát-medencei teremlabdarúgó-tornát.

 

Három felvidéki, két magyarországi, valamint egy-egy erdélyi, délvidéki és kárpátaljai középiskolás csapat mérte össze erejét, a torna a dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola győzelmével zárult.

A második a szintén dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Gimnázium (VÁG), a harmadik a gyergyószentmiklósi Salamon Ernő Gimnázium (SEG) csapata lett.

A gólkirály Magyarics Tamás (VÁG), a legjobb kapus László Roland (SEG), a legjobb felvidéki játékos Morvai Dávid (KSI), a legjobb mezőnyjátékos Nagy Máté (KSI) lett, de jutalmazták a legjobb magyarországi labdarúgót, Maksimchuk Valentint (Jókai Mór Gimnázium, Komárom) is.

 

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”