„Találkoztam Jézussal, 18 caipirinha és 14 sör után”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.18. 20:00
null
David Beckham masszírozza (a másnapos?) Cicinhót (Fotó: Reuters)
Cicinho 15 mérkőzésen lépett pályára a brazil labdarúgó-válogatottban, és volt többek között a Real Madrid és a Roma játékosa is. A 36 éves jobbhátvéd azonban vihette volna többre is. Hogy miért nem vitte, arról az ESPN Brasilnak mesélt.

 

Az utóbbi három évben a török Sivassporban futballozó Cicinho őszintén beszélt életének sötét oldaláról. Az ESPN Brasilnak adott interjúja csak kedden kerül adásba, néhány részlet azonban már nyilvánosságra került belőle. Megtudhattuk, hogy a 36 éves brazil jobbhátvéd masszív alkoholista volt, minél nagyobb sikereket ért el, annál többet ivott.

NEM A LIME-TÓL ÉS A KRISTÁLYCUKORTÓL VESZÉLYES
A caipirinha a brazilok nemzeti koktélja, legfőbb alapanyaga a cachaca nevű, cukornádból készített, 38–51 százalék alkoholtartalmú párlat.

„Sosem tudtam megállni két pohárnál. Addig kellett innom, amíg teljesen kiütöm magam” – mondta Cicinho, aki nemcsak alkohollal mérgezte magát, hanem naponta elszívott két doboz cigarettát is.
Abnormális ivászatának köszönhetően egyszer nem akárkivel „futott össze”.

„Találkoztam Jézussal, miután megittam tizennyolc caipirinhát és tizennégy sört” – számolt be legemlékezetesebb alkoholmámoros pillanatáról Cicinho.

A brazil válogatottal 2005-ben Konföderációs Kupát nyerő védő nincs túl jó véleménnyel fiatalabb pályatársairól. Szerinte manapság minden játékos csak a szelfik készítésével törődik, és az sem tetszik neki, hogy többen lemondták a szereplést a Copa Américán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik