Szlovákia: először vezette sikerre a DAC-ot László Csaba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.29. 21:41
László Csaba először ünnepelhetett győzelmet a DAC vezetőedzőjeként: a dunaszerdahelyiek 2–1-re győztek a Spartak Myjava vendégeként a szlovák labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.

„A legjobb időben jött a győzelem, ami kellett nekünk, mint a friss víz és a friss levegő” – idézi a dunaszerdahelyi klub honlapja a vezetőedzőnek nemrégiben kinevezett László Csabát, aki elismerte: az első tizenöt percben voltak problémáik, majd a második félidő elején is szerencséjük volt, hogy nem kaptak gólt, de „a szerencsét is ki kell érdemelni”. Úgy érezte, volt miért gratulálnia játékosainak.László Csabát, aki elismerte: az első tizenöt percben voltak problémáik, majd a második félidő elején is szerencséjük volt, hogy nem kaptak gólt, de „a szerencsét is ki kell érdemelni”. Úgy érezte, volt miért gratulálnia játékosainak.

Az első gólt a hazaiak szerezték, Kontár Zoltán fejjel gyorsan egyenlített, majd Peter Stepanovsky még az első félidő derekán belőtte a végül győzelmet jelentő gólt. A magyar utánpótlás-válogatott Vida Kristopher a 90. percben állt be csereként.

A DAC egy helyet előrelépve a tizedik pozíciót foglalja el a 12 csapatos mezőnyben.

SZLOVÁKIA, 14. FORDULÓ
Spartak Myjava–DAC 1–2
Zemplín Michalovce–Senica 0–0
Trencín–Zlaté Moravce 2–0
Spartak Trnava–Ruzomberok 0–1
Az élcsoport: 1. Zilina 34 pont (13 mérk.), 2. Podbrezová 28 (13), 3. Slovan 23 (13), …10. DAC 11

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik