Szerbia: az UEFA figyelte a bundagyanús bajnokit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.20. 12:18
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) figyelte az OFK Beograd–Crvena zvezda szerb első osztályú mérkőzést, amelyen a hazaiak 2–0-ra vezettek, mégis a vendégek nyertek a végén, miután hatszor is betaláltak.

Mint beszámoltunk róla, a Crvena zvezda az első félidőben kétgólos hátrányba került az OFK Beograd otthonában, ám a szünet után 11 perc leforgása alatt négyszer talált be, így megfordította a meccset. A 6–2-es végeredményt Josh Parker állította be, aki a hajrában csereként beállva kétszer is megzörgette a hálót.Mint beszámoltunk róla, a Crvena zvezda az első félidőben kétgólos hátrányba került az OFK Beograd otthonában, ám a szünet után 11 perc leforgása alatt négyszer talált be, így megfordította a meccset. A 6–2-es végeredményt Josh Parker állította be, aki a hajrában csereként beállva kétszer is megzörgette a hálót.

A találkozó után elsőként Alekszandar Szapics, a korábbi vízilabdázó jelezte, megbundázták a mérkőzést – írja a magyarszo.com. A pólós a Twitteren tette közzé bejegyzését, amelyben arról ír, hogy „eljött az a pillanat, amikor végső ideje, rendet tenni a Marakanán”.

Milivoje Mirkov, a Szerbiai Labdarúgó-szövetség munkatársa már jelezte, megvárja az UEFA reakcióját, s utána ő is vizsgálatot indít. Mirkovnak az a tapasztalata, hogy ilyen esetekben az érintettek nem kívánnak együttműködni vele, éppen ezért eljött az idő, hogy az állami szervek foglalkozzanak ezzel a problémával.

Mirkov szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kiemelten figyelte a belgrádi mérkőzés történéseit, mivel a találkozóra a megszokott számú fogadásokhoz viszonyítva, sokkal több befizetés érkezett a fogadóirodákba. Emiatt nagyon valószínű, hogy az Interpol is foglalkozik majd a történésekkel.

A fogadóirodákban az 1-esből 2-es, vagyis a félidőben hazai vezetés, a mérkőzés végén pedig vendéggyőzelem, fizet a legjobban, valamint az, amikor egy találkozón hétnél több találat születik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik