HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.10.17 07:08 Frissítve: 2015.03.05 01:54

Szaúd-Arábia: Piturca az al-Ittihad edzőjeként folytatja

A román labdarúgó-válogatott éléről távozó Victor Piturca a szaúd-arábiai al-Ittihad vezetőedzőjeként folytatja a pályafutását.

 

Victor Piturcát már hónapokkal ezelőtt hírbe hozták az al-Ittihaddal, a román válogatottal történő csütörtöki szakítása után pedig gyakorlatilag biztossá vált, hogy az 58 éves szakember a szaúd-arábiai klub irányítását veszi át.

Az al-Ittihad a hivatalos Twitter-oldalán ezt gyakorlatilag megerősítette, mégpedig egy fotó közzétételével, amelyen Piturca a csapat sálját tartva pózol az elöljárókkal, akikkel Bukarest külvárosában találkozott. A távozó szövetségi kapitány kétéves szerződés írt alá új munkaadójával.

Az al-Ittihad hat forduló után hat győzelemmel a második helyen áll a szaúd-arábiai élvonalban, az al-Naszr jobb gólkülönbséggel előzi meg. Az 1927-ben alapított csapatot Kalid al-Koroni augusztusi távozása óta megbízott tréner irányította.

„Örülünk, hogy Európa egyik legjobb edzőjét sikerült szerződtetnünk” – nyilatkozta Ibrahim al-Balavi, az al-Ittihad elnöke.

Victor Piturca (jobbra), az al-Ittihad menedzsere – hirdeti a szaúdi klub Twitter-oldala

 

2019.01.14 09:37:11

Minden más foci BABJÁK BENCE

Lőw Zsolt szerint a PSG csillaga hosszú időre kisajátíthatja az Aranylabdát.