Strandfoci: a GP-sorozat tiszafüredi állomásán is a Goldwin nyert

Vágólapra másolva!
2010.07.11. 18:44
Címkék
A Goldwin Pluss együttese nyerte meg a Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozat tiszafüredi állomását, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte a Siva-Mont Ugraiimre csapatát. Érdekesség, hogy egy hete Fonyódon is a Goldwin győzött.

Akárcsak egy hete Fonyódon, Tiszafüreden is ragyogó időben, igazi strandhangulatban került sor a mérkőzésekre. Ezúttal is tizenhat csapat nevezett, amelyeket négy, egyenként négyes csoportba soroltak a szervezők.

Szombaton a jó meccsek mellett egy sajnálatos baleset is történt: Kósa László, a Bohemians játékosa súlyos fejsérülést szenvedett, ami után kórházba szállították, és megállapították, hogy agyrázkódása van. Ezúton kívánunk jobbulást neki!

Vasárnap már egyenes kieséses rendszerben folytatta a még versenyben maradt nyolc együttes, amelyek közül végül a favorit Goldwin Pluss és a Siva-Mont Ugraiimre vívta a döntőt. Óriási izgalmak közepette, ha egyetlen góllal is, de előbbi volt a jobb, így sorozatban másodszor nyert tornát a Grand Prix-versengésben.

A bronzmeccs érdekessége volt, hogy az egyébként kapusként megismert Tóth Gyula ezen a találkozón a mezőnyben szerepelt, méghozzá kiválóan.

 

NESTEA STRANDFOCI GRAND PRIX, TISZAFÜREDI ÁLLOMÁS
Döntő
Goldwin Pluss–Siva-Mont Ugraiimre 1–0
A 3. helyért
Szász-Therm-Corrado–T-Plasztik KLC 4–1
Az 5. helyért
Nemzeti Étterem–Fékcentrum 4–3
A 7. helyért
Vidia Best Viadors–Bohemians 6–5
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik