Sporting CP: az elnök nem hitte, hogy Moutinho ilyen mélyre süllyedhet

Vágólapra másolva!
2010.07.05. 18:44
Élesen támadta a Sporting CP labdarúgócsapatának elnöke, José Bettencourt az FC Portóba igazolt Joao Moutinhót.

A Sporting csapatkapitánya egy szópárbajjal végződött megbeszélés után vágta oda Bettencourtnak, hogy sosem viseli többé a lisszaboni nagycsapat mezét, majd közölte, hogy már szavát adta a Porto elnökének, Pinto da Costának, hogy a „sárkányokhoz" szerződik.

„Joao Moutinho elvesztette a hidegvérét, és szánalmasan viselkedett. Ha nem lettem volna ott, nem hittem volna, hogy ilyen mélyre süllyedhet" – mondta Bettencourt hétfői sajtótájékoztatóján.

„Gyakorlatilag kikényszerítette az átigazolását, 2008 óta ezzel zaklatott minket. Az egyetlen ajánlat a Portótól érkezett. Reménykedtünk egy magasabb ajánlatban, de az ügynöke, Pini Zahavi azt mondta, többet nem kapunk érte. Mivel Moutinho azt mondta, szavát adta a portóiaknak, bele kellett egyeznem az átigazolásába. Egy rohadt alma lett volna a kosarunkban a szezonkezdettől, jobban tettük, hogy megszabadultunk tőle. Nem akarok olyan játékost itt látni, aki méltatlan a Sporting címerének viselésére. Örülünk, hogy végre elment. Nem kívánok neki sok szerencsét, mert riválishoz igazolt, annyit mondhatok, hogy remélem, nem sérül meg" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik