Skócia: úgy tűnik, László Csaba valóban visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 22:14
Egybehangzó szigetországi sajtóhírek szerint a skót másodosztályban szereplő Dundee United szerdán kinevezi László Csabát a csapat új menedzserének.

Az 53 éves szakember korábban már dolgozott Skóciában, 2008 nyarától 2010 januárjáig a Hearts csapatát irányította.

László Csaba legutóbb a Dunaszerdahelyt vezette, ott idén nyáron fejezte be a munkát. A Dundee United 12 forduló után a második helyen áll a 10 csapatos skót másodosztályban, de ugyanannyi pontja van, mint a listavezető St. Mirrennek. Igaz, az ötödik helyezett Queen of the South is csak két ponttal van a gárda mögött.

Néhány nappal ezelőtt a Dundee United szurkolói már „kinevezték” a csapat élére őt, a helyi szurkolók akkor meg is trollkodták a wikipediás oldalát.

Akkor László Csaba így nyilatkozott a Borsnak: Mivel én nem használom a közösségi oldalakat, ezért a menedzseremen keresztül jutott el hozzám a hír. Jót mosolyogtam rajta, de nem annyira vicces, hogy valótlansággal töltik meg az oldalt. Az viszont pozitív, hogy engem akarnak a szurkolók. Egyelőre azonban csak annyit mondhatok, hogy valóban kapcsolatban állok a Dundee-val. Beszéltem a Skóciában élő családommal is a folytatásról, és azt mondták, ha van lehetőség, szeretnék, hogy ott vállaljak munkát”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik