Skócia: Meg akartam ölni – László Csaba a játékosáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.25. 19:15
null
László Csaba dühös volt játékosára (Fotó: facebook.com/dundeeunitedfc)
László Csaba, a skót másodosztályban szereplő Dundee United labdarúgócsapatának menedzsere rendkívül dühös volt játékosára, miután a gárda szombaton 1–1-es döntetlent játszott a Dunfermline Athletic együttesével.

 

A 30 esztendős Bilel Mohszni márciusban szerződött László Csaba csapatához, a Dunfermline elleni összecsapáson debütált – a magyar menedzser a védelem közepén kezdőként számolt a játékossal.

Igen ám, de Mohszni a vendégek gólja előtt tulajdonképpen végignézte, ahogy az ellenfél mintegy 40 méteren keresztül vezeti felé a labdát, a védő egyáltalán nem lépett oda, csak hátrált, s ebből az akcióból szerezte meg az 52. percben a Dunfermline a vezetést.

László Csaba a mérkőzés után dühösen nyilatkozott Mohnsziról.

„Minden tiszteletem Mohnszi iránt, de meg akartam ölni őt. Őszintén meg akartam ölni. Egy egy az egy elleni szituációt nem lehet így elveszíteni és aztán gólt kapni belőle. Több alkalommal is szenvedett és hagyta, hogy elfussanak mögötte. Az ilyen hibák megőrjítenek, sokkal nagyobb figyelemre és összpontosításra van szükség, főleg a védelemben.”

„Ez a skót másodosztály, itt nem játszhat úgy, mint Lionel Messi, Cristiano Ronaldo vagy épp Diego Maradona, itt keménynek kell lenni, és ezt várom el Mohnszitól is. Azt a kőkemény Bilelt szeretném látni, akit a Rangersből már jól ismerek, csak piros lapok és ütések nélkül. Vehet egy üveg bort Scott McDonaldnak, aki hatalmasat küzdött az egyenlítő gólért. Ez az az elán, amit Mohnszitól is látni szeretnék.”

A Dundee United 27 mérkőzés után 45 pontjával a 4. helyen áll a skót másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik