Skócia: botrányosan gyengén kezdett a Dundee és a Falkirk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.27. 20:39
Két skót portál is külön cikkben foglalkozott azzal, hogy az első, illetve a másodosztály utolsó helyén álló Dundee és Falkirk rossz szériájához nem sok hasonló akad Európa futballbajnokságaiban.

A Scotsman, illetve a Daily Record is megírta a Whoscored.com-ra hivatkozva, hogy a hat fordulóban hat vereséget szenvedő két skót csapat valóban a legrosszabb formában lévők között van.Scotsman, illetve a Daily Record is megírta a Whoscored.com-ra hivatkozva, hogy a hat fordulóban hat vereséget szenvedő két skót csapat valóban a legrosszabb formában lévők között van.

Ilyen gyatra statisztikát még a bolgár Szeptemvri mondhat magáénak, de a szófiai klub a sorozatban elszenvedett hat veresége előtt az első három körben azért összekapart négy pontot. A Schalke öt, míg a görög Apollon Szmirnisz négy vereséggel kezdett.

 

Ami a legjobbakat illeti: a svájci Young Boys és az osztrák Salzburg nyolc-nyolc, a francia PSG hét, míg a török Genclerbirligi, az olasz Juventus, az osztrák LASK, az angol Liverpool, illetve a holland PSV hat-hat győzelemnél jár.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik