Sanghaj: Drogba jövője kérdéses, a részvényes ultimátuma

Vágólapra másolva!
2012.09.17. 16:07
Címkék
A kínai Sanghaj Senhua labdarúgócsapata részvényeinek 28.5 százalékát birtokló Csu Csün kéthetes ultimátumot adott a társainak, ha azt követően sem születik megegyezés, akkor könnyen távozhatnak a legnagyobb sztárok, köztük Didier Drogba.

Mint ismert, Csu Csün korábban már elmondta, hogy a továbbiakban csak akkor járul hozzá az eddigi (jelentős) mértékben a klub folyó kiadásaihoz, ha a többi tulajdonostárs teljesíti korábbi ígéretét.Mint ismert, Csu Csün korábban már elmondta, hogy a továbbiakban csak akkor járul hozzá az eddigi (jelentős) mértékben a klub folyó kiadásaihoz, ha a többi tulajdonostárs teljesíti korábbi ígéretét.

Csu 2007-ben állítólag azzal a feltétellel társult be a klub másik öt tulajdonosa mellé, hogy részesedése hetven százalék fölé emelkedik, amennyiben két egymást követő évben 23.6 millió dollárt fektet be a klubba, márpedig ezt véleménye szerint alaposan túl is teljesítette.

„Nehéz döntést hoztam, amikor újból, még egyszer utoljára megbíztam bennetek. Ezúttal határidő is van: két hét" – írta Csu Csün a Weibón, ami tulajdonképpen a Twitter kínai megfelelője.

Ha nincs megegyezés, problémás lehet a külföldi légiósok fizetésének folyósítása, így pedig Drogba is távozhat. Az elefántcsontparti támadót korábban már szóba hozták a Liverpoollal, az Arsenallal és a Juventussal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik