Ribéry érintett lehet a prostituáltbotrányban

Vágólapra másolva!
2010.04.19. 15:54
null
Ribéry és Govou is érintett lehet  (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
Tegnap beszámoltunk róla, hogy az AFP hírügynökség jelentése szerint két francia válogatott labdarúgó belekeveredett egy fiatalkorú prostituálttal kapcsolatos botrányba. A francia sajtó azóta konkrétan is megnevezte a két futballistát, Franck Ribéryt és Sidney Govout.

A hétvégén az AFP hírügynökség egy informátorra hivatkozva arról számolt be, hogy két francia válogatott labdarúgó viszonyt folytatott egy fiatalkorú prostituálttal, és az ügyben rendőrségi nyomozás indult.

Sajtóhírek szerint a Bayern München középpályását, Franck Ribéryt és a Lyon csatárát, Sidney Govout tanúként már ki is hallgatták.

Govou egyelőre tagadta, hogy érintett lenne a botrányban, míg Ribéry ügyvédje elismerte, hogy a futballistát tanúként meghallgatta a rendőrség, de arra részletesen nem tért ki, hogy milyen ügyben, sőt kijelentette, a meghallgatással lezártnak tekintik a történetet.

A gyanú szerint az egyelőre hivatalosan meg nem nevezett játékosok egy párizsi éjszakai bárban foglalkoztatott prostituáltakkal kerültek kapcsolatba, akik között fiatalkorú is volt.

A beszámolók szerint az ügyben kihallgatott egyik játékos elismerte, hogy viszonyt folytatott egy prostituálttal, de azt nem tudta róla, hogy kiskorú.

A hírek szerint hamarosan további válogatott labdarúgót vagy labdarúgókat is meghallgathatnak az ügyben.

A spanyol sajtóban úgy értesültek – az El Mundo sportnapilap internetes oldala a francia M6 televízióra hivatkozva nevesített –, hogy Karim Benzema (Real Madrid) és Ben Arfa (Marseille) is érintett lehet a prostituáltbotrányban. Így nem két, hanem, négy játékos lehet érintett az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik