PSG: véletlen lenne? Neymar ezen a napon sosem játszik!

Vágólapra másolva!
2018.03.20. 10:16
Mint arról beszámoltunk, Neymar március elején sikeres műtéten esett át Brazíliában, ám még néhány hónapig biztosan nem számíthat rá a Paris Saint-Germain. A brazil világklasszis rehabilitációját hazájában kezdte meg, ami az elmúlt évek tendenciáját figyelve nem véletlen.

Március 11. Ez az a nap, amelyen Neymar az elmúlt négy évben egyszer sem lépett pályára, ráadásul ezen a napon mindig Brazíliában tartózkodott.Március 11. Ez az a nap, amelyen Neymar az elmúlt négy évben egyszer sem lépett pályára, ráadásul ezen a napon mindig Brazíliában tartózkodott.

A jelenlegi helyzet egyértelmű, a sérülésből lábadozó támadó hazájában szeretett volna maradni, ott ugyanis szerinte hatékonyabban tud fókuszálni a felépülésére.

Véletlen lenne? (Fotó: Transfermarkt/AFP)
Véletlen lenne? (Fotó: Transfermarkt/AFP)

Ezt a PSG engedélyezte is Neymarnak, ám ha visszapörgették volna a naptárat, lehet, átgondolják a kérését.

Neymar ugyanis az elmúlt négy évben mindig otthon volt március 11-én. Micsoda véletlen: pont ekkor van testvére, Rafaella Santos születésnapja.

Neymar március 11-én mindig hazamegy Brazíliába, „véletlenül” pont ekkor van testvére születésnapja (Fotó: AFP, Instagram/Rafaella)
Neymar március 11-én mindig hazamegy Brazíliába, „véletlenül” pont ekkor van testvére születésnapja (Fotó: AFP, Instagram/Rafaella)

Az utóbbi négy évben kétszer sérülés, kétszer pedig eltiltás miatt nem tudott futballozni és edzeni ezen a napon a brazil, akinek ilyenkor mindig haza kellett térnie családi okok miatt.

A különleges összefüggésre rátaláló PSG-drukkerek legnagyobb problémája ezzel csupán az, hogy a 222 milliós brazil ilyenkor mindennel foglalkozik, csak a futballal és a rehabilitációval nem.

Parabéns meu amor, você merece o mundo! Te amo @rafaella

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik