HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.14 10:47 Frissítve: 2018.05.14 11:00

PSG: Tuchel továbbra is Lőw Zsoltot szeretné segítőnek

Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain vezetőedzői posztjának várományosa továbbra is azt szeretné, ha a jelenleg az RB Leipzig edzői stábjában dolgozó Lőw Zsolt lenne az egyik segítője a párizsi labdarúgócsapatnál – olvasható a német sajtóban.

HIRDETÉS
Lőw Zsolt (balra) és Ralph Hasenhüttl egy lipcsei edzésen (Fotó: AFP)

 

A Tuchel szándékáról beszámoló Süddeutsche Zeitung hétfői cikke szerint egyelőre nem tudni, mik az RB Leipzig tervei a jelenleg a másodedzői posztot betöltő magyar szakemberrel – egyes pletykák szerint nem kizárt, hogy a német csapatnál felkérik vezetőedzőnek –, és ez természetesen befolyásolja a párizsi szálon zajló események alakulását.

Lőw Zsolt esetében reális szakmai cél lehet korábbi munkaadója, a Salzburg vezetőedzői széke is, amennyiben az Európa-ligában az osztrák bajnokcsapatot a legjobb négy közé vezető Marco Rose átkerül a lipcsei kispadra, ahol jelenleg Raplh Hasenhüttl ül – és persze egyáltalán nem kizárt, hogy ott marad a jövőben is.

Tuchel a hétvégén Párizsban járt, találkozott Neymarral is, és a vezetőkkel folytatott eszmecsere során sajtóhírek szerint valószínűleg szóba került kipróbált edzői stábjának megerősítése Lőw Zsolttal.

A PSG a következő napokra ígérte, hogy megnevezi, ki lesz a csapat vezetőedzője a 2018–19-es szezonban. Jelenleg a spanyol Unai Emery birtokolja a posztot.

Tuchel legutóbb a Dortmund vezetőedzője volt, előtte a Lőw Zsoltot a soraiban tudó Mainzot irányította.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS