HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.14 10:47 Frissítve: 2018.05.14 11:00

PSG: Tuchel továbbra is Lőw Zsoltot szeretné segítőnek

Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain vezetőedzői posztjának várományosa továbbra is azt szeretné, ha a jelenleg az RB Leipzig edzői stábjában dolgozó Lőw Zsolt lenne az egyik segítője a párizsi labdarúgócsapatnál – olvasható a német sajtóban.

HIRDETÉS
Lőw Zsolt (balra) és Ralph Hasenhüttl egy lipcsei edzésen (Fotó: AFP)

 

A Tuchel szándékáról beszámoló Süddeutsche Zeitung hétfői cikke szerint egyelőre nem tudni, mik az RB Leipzig tervei a jelenleg a másodedzői posztot betöltő magyar szakemberrel – egyes pletykák szerint nem kizárt, hogy a német csapatnál felkérik vezetőedzőnek –, és ez természetesen befolyásolja a párizsi szálon zajló események alakulását.

Lőw Zsolt esetében reális szakmai cél lehet korábbi munkaadója, a Salzburg vezetőedzői széke is, amennyiben az Európa-ligában az osztrák bajnokcsapatot a legjobb négy közé vezető Marco Rose átkerül a lipcsei kispadra, ahol jelenleg Raplh Hasenhüttl ül – és persze egyáltalán nem kizárt, hogy ott marad a jövőben is.

Tuchel a hétvégén Párizsban járt, találkozott Neymarral is, és a vezetőkkel folytatott eszmecsere során sajtóhírek szerint valószínűleg szóba került kipróbált edzői stábjának megerősítése Lőw Zsolttal.

A PSG a következő napokra ígérte, hogy megnevezi, ki lesz a csapat vezetőedzője a 2018–19-es szezonban. Jelenleg a spanyol Unai Emery birtokolja a posztot.

Tuchel legutóbb a Dortmund vezetőedzője volt, előtte a Lőw Zsoltot a soraiban tudó Mainzot irányította.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.20 16:34:07

Minden más foci nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Annyira fél a PSG az UEFA-tól, hogy már csak Alex Sandrót, Boatenget vagy Bonuccit, Kantét és Donnarummát venné meg.

2018.07.20 13:27:42

Minden más foci BABJÁK BENCE (Sao Paulo)

A Santos-legenda szerint manapság is csodálni kell Pelét és Puskás Ferencet.

2018.07.20 01:00:26

Minden más foci DÉNES FERENC

ALAPVONAL. A labdarúgás nem a Kékszakállú herceg vára, nincsenek titokszobák, ahova a rejtélyeket zárták, csodákat, amelyeknek birtokában például a horvát válogatott vb-döntőt játszik, mi meg a televízión ácsingózva nézzük.

2010.07.20 09:26:28

Minden más foci nemzetisport.hu

VB-ÖRÖKNAPTÁR. Az első brazil vb-győzelemről is nevezetes ez a nap.

2018.07.19 22:03:07

Minden más foci BABJÁK BENCE (Santos)

Csöndesen morajló tenger, kellemes időjárás, és gömbölyded formák a santosi tengerparton.

HIRDETÉS
HIRDETÉS