PSG: „Olvastam, felajánlottak a Barcelonának. Ez nem igaz”

Vágólapra másolva!
2018.03.19. 11:34
null
Marco Verratti egy idei francia bajnokin (Fotó: AFP)
Marco Verratti, a Paris Saint-Germain labdarúgója kijelentette: nem akar nyáron távozni, a párizsi csapatban szeretné folytatni a pályafutását.

 

„Beszéltem a (párizsi) vezetőkkel, ők régóta tudják, mi jár a fejemben. A képlet egyszerű: a maradás mellett döntöttem” – mondta Marco Verratti a La Gazzeta dello Sportban hétfőn megjelent interjúban.

„Korábban az újságokban olvastam olyasmit, hogy ügynököm, Mino Raiola felajánlotta szolgálataimat a Barcelonának. Ez nem igaz” – tette hozzá az olasz középpályás.

„Nagyon szeretnék még nyerni a PSG-vel, amely lehetővé tette számomra, hogy úgy szakmailag, mint emberileg felnőjek, és részese legyek ennek a nagyra törő projektnek. Remélem, a csapattársaim is hasonlóképpen gondolkodnak. Egy vereség nem tehet mindent semmissé. Nem vagyunk mi olyan messze a Real Madridtól…”

A közelmúltbeli fájdalmas BL-búcsúra utaló Verratti 19 évesen, 2012-ben került a Pescarától a PSG-hez, azóta bemutatkozott az olasz válogatottban is, amelyben 24 meccsen lépett pályára. Meghosszabbított párizsi szerződése 2021-ig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik