PSG: Neymarnak elege lett, váltani szeretne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.19. 12:09
null
Egyelőre elképzelhetetlennek tűnik a váltás, de idén nyáron is mindenki azt hitte… (Fotó: AFP)
Az utóbbi időben egyre több olyan pletyka kapott szárnyra, amely szerint Neymar rosszul érzi magát Franciaországban, ezért elképzelhető, hogy a világ legdrágább futballistája ismét klubot vált, és távozik a Paris Saint-Germaintől.

Több spanyol sportlap szerint az sem kizárt, hogy a brazil támadó egykori együttese nagy riválisához, a Real Madridhoz igazol a nyáron – Sergio Ramos mindenesetre már jelezte: szívesen látná az FC Barcelona egykori sztárját Madridban…

Nehéz eldönteni, mi igaz mindezekből (ne feledjük, sokáig abban is szinte mindenki kételkedett, hogy a PSG kifizet érte 222 millió eurót), mindenesetre a francia Le Parisien információja szerint Neymar költözni kényszerül, mivel nem érzi magát biztonságban a jelenlegi luxusvillájában.

A 25 éves játékos szeptemberben költözött be a Párizstól húsz kilométerre található, ötemeletes „palotájába”, amelyet havonta potom tizennégyezer euróért, azaz több mint négymillió forintért bérelt.

Korábban egyébként Ronaldinho, és Gérard Depardieu is itt lakott, szóval annyira nem lehet kibírhatatlan a képek alapján is kimondottan impozáns épület. Igen ám, csakhogy amióta Neymar beköltözött, a kíváncsi szurkolók többször is bejutottak a birtokra, ami érthető módon nem növelte a brazil szupersztár biztonságérzetét.

Ezért döntött a költözés mellett, ám – elsősorban a fent említett okok miatt – a lap nem árulta el, hol lakik mostantól a világ egyik legnépszerűbb játékosa.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik