PSG: Neymar egy plusz, de a klubért jöttem ide – Mbappé

Vágólapra másolva!
2017.09.06. 12:24
null
Mbappé szíve párizsi (Fotó: AFP)
A francia PSG szerdán mutatta be Kylian Mbappét, aki a Monacótól szerződött a fővárosi labdarúgóklubhoz. A támadót az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató keretében prezentálták a közönségnek.

„Májusban még arra gondoltam, hogy a Monacónál maradok, de történtek bizonyos dolgok – ezekről később szeretnék beszélni –, amelyek miatt megváltoztattam a véleményemet – mondta Mbappé. – Párizs az otthonom. Neymar egy plusz, de én a klub miatt jöttem ide. Az öltözőben én vagyok a legkevesebbet nyert játékos. Éhes vagyok a trófeákra, többet és többet akarok nyerni. Hogy egy euró vagy 180 millió volt az átigazolási díj, számomra egyáltalán nem számít. Nem én fizettem, és az összeg nem az én zsebembe vándorolt.”

Mbappé pénzzel kapcsolatos szavait támasztja alá a PSG elnöke, Nasszer el-Kelaifi is: „Háromszor találkoztam Mbappé családjával, és egyszer sem került szóba a pénz. Kyliant nem érdekli a pénz.”

„Soha nem játszottam többet két évnél ugyanabban a pozícióban. Jelen pillanatban azt mondanám, hogy a középpályán szerepelnék – folytatta Mbappé. – Emellett szeretném megszerezni a jogosítványt, mert most egy sofőrrel közlekedem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik