PSG: német válogatott játékosokat cserélhetnek a Bayernnel

Vágólapra másolva!
2018.08.27. 07:17
null
Jérome Boateng és Julian Draxler klubot cserélhetnek (Fotó: AFP)
A Kicker információi szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata felajánlotta Julian Draxlert a Bayern Münchennek Jérome Boatengért cserébe.

 

A francia klub érdeklődése a 30. életévét szeptember elején betöltő német válogatott védő iránt nem új keletű, nyáron már több forrás is arról számolt be, hogy Boateng a PSG vezetőedzőjének, Thomas Tuchelnek az egyik első számú kiszemeltje. A futballistával kapcsolatban már a szezon végén is szóba került a távozás lehetősége, Boateng többször is utalt arra a közelmúltban, hogy új kihívásra vágyik, ám aztán Niko Kovac kijelentette, hogy biztosan marad a rutinos védő.

A fordulópontot Kingsley Coman sérülése jelentheti, a francia szélső ugyanis több hónapot kihagyhat sérülése miatt, sőt, egyes források szerint akár a szezon első feléről is teljesen lemaradhat. A Bayern Münchennek így kapóra jöhet a PSG ajánlata, ugyanakkor ha belemegy a bajor klub, Niklas Süle és Mats Hummels maradna az egyedüli rutinos, eredeti posztját tekintve belső védő (szükség esetén többen, például Javi Martínez és David Alaba is képesek beugrani).

Draxlernél sokáig úgy tűnt, hogy a Sevillánál folytatja a pályafutását, ám ez a transzfer nem jött össze, és mivel a német szélső nem számíthat rendszeres játéklehetőségre a párizsiaknál, ő is jól járna a cserével – legalábbis Coman felépüléséig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik