PSG: nem viccelnek, Hazard, Di María és Reus a célkeresztben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.23. 22:07
Francia sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetősége nagy terveket szövöget, és abban az esetben, ha a PSG argentin szélsője, Ezequiel Lavezzi elhagyja Párizst, egy igazi klasszist akar szerződtetni a nyáron.

A francia sportsajtó az utóbbi hónapokban már kész tényként kezeli: Lavezzi 2015 nyarán elhagyja Párizst. Az argentin szélső többször elmondta már, nem érzi igazán otthon magát Franciaországban, és egy megfelelő ajánlat esetén szó nélkül összepakolna, és elhagyná a Parc des Princes-t.

A Le 10 Sport már egy lépéssel előrébb jár, és a klubhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt is megírta, ki pótolhatja az elvágyódó Lavezzit.

A párizsi kívánságlista igazi klasszisokat rejt, állítólag a PSG feltöri a malacperselyt, és vagy a Manchester United klasszisát, Ángel Di Maríát, vagy a Chelsea belgáját, Eden Hazard-t, vagy pedig a Borussia Dortmund fél Európa által körbeudvarolt középpályását, Marco Reust akarja megszerezni.

Egy biztos, ha a PSG vezetősége valóban komolyan gondolja a fent említett játékosok egyikének szerződtetését, mélyen a pénztárcába kell nyúlni, ugyanis mindegyikük helye betonbiztosnak tűnik jelenlegi együttesében.

Di María piaci értékét 65, Hazard-ét 60, a nemrég szerződést hosszabbító Reusét pedig 50 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik