PSG: „Messi nálunk? Lehetséges! CR? Ő lenne a csapat sztárja!”

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 15:54
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain játékosa, Thiago Silva szerint csapatának reális esélye van arra, hogy megszerezze a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo kettős egyikét.

Thiago Silva úgy gondolja, hogy Neymar megszerzése túl nagy falat a PSG számára, de Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi leigazolására mutatkozik esély. A Ligue 1 címvédője a hírek szerint a nyáron nemzetközileg elismert sztárjátékos megszerzését tervezi, mert a lejáró szerződésű Zlatan Ibrahimovic a szezon végén minden bizonnyal elhagyja a csapatot.

„Nagyon szeretem Neymar játékát, de nem hiszem, hogy a Barcelona hajlandó lenne eladni őt. A Barcelona számára talán könnyebb lenne Messit elengedni – mondta Thiago Silva. – Hogy Messi a PSG-be igazol? Lehetséges, miért ne? Bármi megtörténhet.”

„Ronaldo megszerzése? Ő az egyik legjobb játékos a Real Madridban. Ha a PSG-be igazolna, akkor segíthetne nekünk továbbfejlődni és ő lehetne a csapat sztárja.”

A Barcelona játékosának, Lionel Messinek, és a Real Madrid futballistájának, Cristiano Ronaldónak is a 2017–2018-as szezon végén jár le a szerződése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik