PSG: megerősítették, Neymar megsérült – veszélyben az MU elleni játéka

Vágólapra másolva!
2019.01.24. 08:38
null
Neymar kiesése nagy gondot okozhat a PSG-nek (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalosan is megerősítette, hogy Neymar megsérült a Strasbourg elleni Francia Kupa-mérkőzésen.

A brazil klasszisnak a 2–0-ra megnyert találkozó 60. percében aláfordult a jobb bokája, és ugyan a saját lábán, nagy fájdalmak között, sírva jött le a pályáról, s adta át a helyét Moussa Diabynak. A párizsiak közleménye szerint Neymar lábközépcsontja sérült meg, a kezelés azon múlik, hogy a következő napokban miként reagál a játékos lába.

NEYMAR SÉRÜLÉSE

A PSG-nél mindenesetre nem bíznak semmit a véletlenre, Neymart még szerda este kórházba szállították, ahol több tesztet is elvégeztek. Thomas Tuchel vezetőedző ugyanakkor aggódik játékosa miatt, elmondása szerint a játékvezetőnek korábban cselekednie kellett volna, hogy megelőzze a sérülést.

„Ugyanúgy a jobb lába sérült meg, ugyanazon a részen – utalt a szakember Neymar tavalyi sérülésére, amely miatt szinte a teljes tavaszi szezont ki kellett hagynia a brazilnak. – Meg kell várnunk az orvosi jelentést, de az ilyen sérülések mindig komplikáltak. A játékvezető nem fújt az első szabálytalanságnál, majd a másodiknál és a harmadiknál sem, ezután fordult alá a bokája.”

A PSG február 12-én látogat az Old Traffordra a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén, Neymar mellett a szintén bokasérüléssel bajlódó Marco Verratti játéka is kérdéses.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik