PSG: ki hitte volna? Ibra visszatérhet a Milanhoz

Vágólapra másolva!
2015.04.09. 16:57
Olasz sajtóértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának svéd klasszisa 2016 nyarán visszatérhet korábbi klubjához, a Milanhoz.

A Calciomercato úgy tudja, hogy Mino Raiola, a PSG kiválóságának menedzsere március 19-én személyesen egyeztetett Adriano Gallianival, a Milan vezérigazgatójával. A megbeszélésen állítólag Ignazio Abate esetleges szerződéshosszabbítása is szóba került, de az elsődleges témát Ibra jövője szolgáltatta.

A francia bajnokságban 124 mérkőzésen 102 gólt szerző Ibrahimovic a hírek szerint a következő szezon végén válthat klubot, amikor lejár a megállapodása Párizsban.

A Milannak abban az esetben lenne pénze a svéd csatár szerződtetésére, ha Silvio Berlusconi elnök értékesíti a klubot. Az eladás után befolyt összegből a milánói együttes tízmillió eurós fizetést ajánlana Ibrahimovicnak, aki éves szinten jelenleg 12 milliót keres a francia fővárosban.

A világklasszis futballista 2010 és 2012 között 85 mérkőzésen 56 gólt szerzett a Milanban, melynek játékosaként 2011-ben megnyerte az olasz bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik