PSG: júliustól jó eséllyel már Capello irányít - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.06.19. 00:47
null
Olasz edző válthatja az olasz edzőt Párizsban? (Fotó: Action Images)
A francia sportnapilap, a L’Équipe információi szerint jó eséllyel az olasz Fabio Capello lesz a Paris Saint-Germain vezetőedzője a következő szezonban.

 

A jelenlegi vezetőedző, a Real Madridhoz tartó Carlo Ancelotti utódjelöltjeként három nevet emlegettek még Capellóé mellett: Guus Hiddinkét, Michael Laudrupét és André Villas-Boasét.

Most úgy tűnik, hogy Capello lesz a befutó közülük – abban az esetben, ha Ancelotti a spanyol fővárosban folytatja. José Mourinho távozása óta a madridi klubnál azon dolgoznak, hogy Ancelotti vegye át a Real irányítását. A napokban arról szóltak a hírek, hogy a „királyi gárda” vezetői Katarban tárgyalnak a PSG tulajdonosaival Ancelotti kivásárlási áráról, míg Florentino Pérez, a madridi klub elnöke az olasz szakember ügynökével, Ernesto Bronzettivel egyeztetett új szerződése részleteiről.

A L’Équipe úgy tudja, a jelenleg az orosz szövetségi kapitányi pozíciót betöltő Capello szerződésében szereplő záradék szerint a párizsiak hárommillió euróért vásárolhatják ki a sztáredzőt.

A PSG július 1-jén kezdi el a felkészülést a következő szezonra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik