PSG: Egy álom lenne a Barcelonában játszani – Lavezzi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.19. 12:30
A PSG támadója, Ezequiel Lavezzi elmondása szerint egy valóra vált álom lenne a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelonában játszani.

Az argentin válogatott játékos szerződése a nyáron lejár a párizsi gárdánál, ráadásul a hírek szerint nem kíván hosszabbítani, így a francia csapat csak a télen kaphat érte még átigazolási díjat – a hírek szerint a Barcelona már januárban szerződtetné.

„Higgadt leszek, és a legjobb döntést akarom meghozni. Normális, hogy pletykálnak, hiszen lejár a szerződésem. Meglátjuk, mit hoz a jövő – mondta Lavezzi a TYC Sportsnak. – Nem tagadom, álom lenne az FC Barcelonában futballozni, ugyanakkor most olyan csapatban játszom, amely majdnem ugyanannyira jó.”– a hírek szerint a Barcelona már januárban szerződtetné.

„Higgadt leszek, és a legjobb döntést akarom meghozni. Normális, hogy pletykálnak, hiszen lejár a szerződésem. Meglátjuk, mit hoz a jövő – mondta Lavezzi a TYC Sportsnak. – Nem tagadom, álom lenne az FC Barcelonában futballozni, ugyanakkor most olyan csapatban játszom, amely majdnem ugyanannyira jó.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik