PSG: Cavani ügynöke Párizsban tárgyalt - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.02. 12:29
null
Edinson Cavani nyaral, a tárgyalásokat egyelőre ügynökéri bízza (Fotó: Action Images)
A Le Parisien keddi híre szerint Pierpaolo Triulzi, az európai sztárcsapatok által körüludvarolt Edinson Cavani ügynöke hétfőn Párizsban tárgyalt Leonardóval, a Paris Saint-Germain sportigazgatójával az uruguayi támadó esetleges átigazolásáról.

 

A francia lap uruguayi forrásokra hivatkozva számolt be Triulzi érkezéséről, illetve arról, hogy hétfő estére találkozót szerveztek neki Leonardóval. A megbeszélésről nem szivárgott ki semmi.

A fővárosiak brazil elöljárója korábban már egyeztetett a játékost foglalkoztató olasz élvonalbeli Napoli elnökével, Aurelio De Laurentiisszel is Cavani esetleges átigazolásáról. A párizsi lap emlékeztet: a két klub között jó a kapcsolat, amit Ezequiel Lavezzi tavaly nyári átigazolása, illetve a csapatok július 30-án esedékes felkészülési meccse is példáz.

A PSG mindenképpen szeretné megerősíteni támadósorát, Cavanit megfelelő partnernek gondolják Zlatan Ibrahimovic mellé, és az uruguayi csatár 63 millió eurós kivásárlási ára sem okozhat gondot a katari tulajdonosoknak.

Nem a párizsi klub az egyetlen, amely szeretné megszerezni magának a 26 éves Cavanit: a Manchester City, a Real Madrid és a Chelsea szintén puhatolódzik – spanyol sajtóértesülések szerint az utóbbi már egyezségre is jutott a csatárral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik