PSG: Cavani távozik, ha nem játszhat Ibra helyén?

Vágólapra másolva!
2015.05.08. 21:35
Edinson Cavani, a francia élvonalban szereplő PSG labdarúgócsapatának támadója frusztráltan beszélt arról, hogy szélsőként kell játszania, és nem zárta ki a távozás lehetőségét sem.

„Nem tudom, hogy a PSG-nél kezdem-e meg a következő szezont. Lehet, hogy maradok, de az is lehet, hogy távozom – mondta Cavani a GQ-nak. – Amióta itt vagyok, szélsőként kell bizonyítanom. A szurkolók el sem tudják képzelni, hogy ez mennyire befolyásolja a játékom. Centerként sokkal több gólt szereznék, ott akarok játszani.”Cavani a GQ-nak. – Amióta itt vagyok, szélsőként kell bizonyítanom. A szurkolók el sem tudják képzelni, hogy ez mennyire befolyásolja a játékom. Centerként sokkal több gólt szereznék, ott akarok játszani.”

Az uruguayi támadó 2013 nyarán igazolt Párizsba, a 2012–2013-as idényben még az olasz Napolit erősítette, amelyben 34 bajnokin 29-szer volt eredményes. Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője viszont Zlatan Ibrahimovicot játszatja a centerben, így Cavani a pálya szélére szorul. Ez meg is látszik az eredményességén. A párizsiaknál közel két idény és 61 bajnoki kellett a 29 gólhoz, amelynél most tart.

Cavani elégedetlen a PSG-ben betöltött szerepkörével, és könnyen lehet: ha ebben nem történik változás, akkor távozik. Kérőben mindenesetre nincs hiány, többek között a Manchester Unitednél és a Juventusnál is felmerült a neve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik