PSG: Cantona nem érti, Neymar mit keres Franciaországban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.17. 13:23
null
Éric Cantona nem igazolt volna a PSG-be Neymar helyében (Fotó: AFP)
Éric Cantona nem érti, Neymar miért igazolt át az FC Barcelona labdarúgócsapatától a Paris Saint-Germainbe.

 

 

Neymar idén nyáron 222 millió euróért cserébe igazolt Párizsba, ahol természetesen csillagászati összeget keres, ám Éric Cantona szerint a brazil játékost más is motiválhatná.

„Ha huszonöt éves vagy, és játszottál már a brazil válogatottban, valamint a Barcelonában, akkor kicsit meglepő, ha Franciaországba igazolsz, hogy a Guingamp és az Amiens ellen lépj pályára… – nyilatkozta a Manchester United francia legendája a Yahoo Sportnak. – A Bajnokok Ligája? Az maximum tíz mérkőzés egy szezonban. Nem értem, miért jött Franciaországba játszani. Nekem nem ilyen elképzeléseim vannak a szenvedéllyel és a labdarúgással kapcsolatban.”

Cantona az Angliába szerződése előtt szülőhazájában volt az Auxerre, a Marseille, a Bordeaux, a Montpellier és a Nimes játékosa is. Manapság nemigen köti le a francia élvonalbeli bajnokság.

„Sosem követtem igazán a Ligue 1-t – folytatta Cantona. – Mit nézzek? Azt, hogy a PSG játszik a Guingamppal? Ez nem érdekel. Pastore még a PSG játékosa? Imádom őt. Nagyon keveset játszik? Sajnálatos. Talán ezért sem nézem a PSG-t. És Ben Arfa játszik? Nem? Akkor biztos nem nézem meg őket.”

Neymarnak (balra) nincs gondja az Amiens és a Guingamp elleni meccsekkel. Vagy legalábbis nem mondja (Fotó: AFP)
Neymarnak (balra) nincs gondja az Amiens és a Guingamp elleni meccsekkel. Vagy legalábbis nem mondja (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik