PSG: Bizonyítani akarom, még mindig remek vagyok – Buffon

Vágólapra másolva!
2018.07.09. 16:54
null
Gianluigi Buffon örül a kezdeti nehézségeknek, mert úgy véli, emiatt jobb emberré válik majd (Fotó: AFP)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain hétfőn hivatalosan is bemutatta új kapusát. A Juventust elhagyó Gianluigi Buffon elmondta, azért igazolt a párizsiakhoz, hogy bizonyítsa, még mindig remek játékos.

 

„Azért választottam, hogy idejövök, mert úgy éreztem, még mindig sokat tudok adni – mondta párizsi bemutatásán a 40 éves kapus. – Bizonyítani akarom, hogy még mindig remek kapus vagyok, és ezt is fogom tenni. Az elmúlt évig a válogatottban is játszottam, úgyhogy megmutattam, hogy versenyképes vagyok még.”

„Addig fogok játszani, ameddig jól érzem magam, és amíg még mindig a legjobbak között vagyok. Amint ez nem lesz így, én leszek az első, aki félreáll” – tette hozzá.

Így fogadták a szurkolók





„Szeretem a kihívásokat, tesztelni akarom magam. Az első edzésem nehéz volt, mert az itteni srácok többsége más nyelven beszél, de ez boldoggá tesz. Egy-két hónap múlva erősebb ember leszek. Új barátaim lesznek, és hozzászokom egy új kultúrához. Jobb ember és futballista leszek” – vélekedett az országváltásról Buffon.

„A Bajnokok Ligája? Nagyra vágyó klubhoz érkeztem, ahol mindenki győzni akar. A legjobbamat fogom nyújtani ahhoz, hogy a csapatot a lehető legjobb eredményhez segítsem, de a nem leszek a BL-győzelem megszállottja” – szögezte le.

Bemutatták Buffont

 






 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik