PSG: baseballütővel félholtra vert egy férfit a korábbi játékos

Vágólapra másolva!
2016.12.09. 12:29
Francia lapértesülések szerint őrizetbe vette a rendőrség a korábban a Paris Saint-Germaint erősítő, jelenleg a francia másodosztályban szereplő Reimsben futballozó Antoine Contét.

A franciák úgy tudják, a játékos az utcán vitatkozott barátnőjével, majd többször meg is ütötte őt, mikor egy arra járó férfi megpróbálta lefogni. A futballista erre elvonult, majd visszatért egy baseballütővel, és félholtra verte a segíteni próbáló járókelőt. az utcán vitatkozott barátnőjével, majd többször meg is ütötte őt, mikor egy arra járó férfi megpróbálta lefogni. A futballista erre elvonult, majd visszatért egy baseballütővel, és félholtra verte a segíteni próbáló járókelőt.

A lányt próbálta védeni a járókelő, baseballütővel verte el Conte (Fotó: europe1.fr)
A lányt próbálta védeni a járókelő, baseballütővel verte el Conte (Fotó: europe1.fr)

Az Europe1 beszámolója szerint a 22 esztendős francia U-válogatott védő nagyon súlyos sérüléseket okozott, áldozata életéért az orvosok jelenleg is küzdenek.

A hírre a Reims hivatalos közleményben reagált, s közölte, utánajárnak az esetnek, és garantálják, hogy ha igaz a hír, azonnal elküldik a játékost, náluk ugyanis ilyen futballista nem szerepelhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik