PSG: Az eltiltásom szégyent hoz a futballra - Ibrahimovic

Vágólapra másolva!
2015.04.11. 11:05
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgója szerint a játékvezető megsértéséért kapott négymeccses eltiltása szégyent hoz a labdarúgásra.

Mint beszámoltunk róla, Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgója, négy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert március 15-én megsértette a játékvezetőt. A PSG klasszisa a Bordeaux otthonában elszenvedett 3–2-es vereség után ragadtatta el magát, kijelentése pedig nagy megbotránkozást keltett Franciaországban.Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgója, négy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert március 15-én megsértette a játékvezetőt. A PSG klasszisa a Bordeaux otthonában elszenvedett 3–2-es vereség után ragadtatta el magát, kijelentése pedig nagy megbotránkozást keltett Franciaországban.

„Örültem a döntésnek, ugyanis a szövetség határozata alátámasztja a mondandómat. Nevetséges az egész szituáció, szégyent hoz a futballra. Most saját szemükkel láthatják az emberek, hogy mi folyik a francia labdarúgásban – olvasható Ibrahimovic reakciója a saját mobilapplikációján. – Boldogabb lennék, ha a szezon hátralevő részéről tiltottak volna el, mert akkor legalább elmehetnék nyaralni. A döntésnek egész egyszerűen nincs alapja. A szavaim nem a játékvezetőre vonatkoztak, vele nyugodtan beszéltem – ezt ő is megerősítette. Ha a bíróra utaltam volna, akkor az esetet követően bocsánatot kértem volna.”

Ibrahimovic játszhat szombaton a Bastia ellen a francia Ligakupa döntőjében, de ezt követően legközelebb csak a május 9-i, Guingamp elleni bajnokin léphet pályára Franciaországban. A svéd válogatott klasszis a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő párizsi mérkőzését is kihagyja a Chelsea elleni nyolcaddöntőben kapott piros lap miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik