PSG: Vidal, Pogba, Mata - alakul a januári bevásárlólista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 16:38
Újabb nagy bevásárlásra készül a francia bajnok Paris SG, amely januárban további sztárokat igazolna Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani és a többi klasszisa mellé. A napokban a Juventust erősítő Paul Pogba, Arturo Vidal páros, valamint a Chelsea-nél légióskodó Juan Mata is szóba került.

A Real Madridhoz is csábított Vidal csütörtökön rövidre zárta az átigazolásáról szóló pletykákat, a Corriere dello Sportnak nyilatkozva leszögezte, hogy Torinóban marad. „Jól érzem magam itt, acsaládom is boldog, a Juventusnál maradok, mert még rengeteg trófeát nyerhetek itt" – mondta a chilei.

Paul Pogbáról, Vidal francia csapattársáról a Tuttomercatoweb írta meg, hogy a PSG 60 millió eurós ajánlatot készít elő a korábban a Manchester Unitednál nevelkedő 20 éves középpályásért, akit az olasz szaklap szerint a Chelsea és a Real Madrid is szívesen megszerezne.

Angol sajtóhírek szerint Juan Mata esetében azt használná ki a párizsi klub, hogy José Mourinho nem akarja angol riválisnak eladni a spanyol középpályást, aki iránt a nyáron a Manchester United élénken érdeklődött, és állítólag a Liverpool, valamint az Arsenal is megszerezte volna. A Mourinhónál a Willian, Eden Hazard, Oscar, Andre Schürrle négyes mögé szoruló Matáért állítólag 40 millió eurót fizetne a PSG.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik