PSG: a madridiak elvinnék a sztárcsatárt, már tervük is van?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.04. 19:03
Francia sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid labdarúgócsapata szeretné a nyáron Spanyolországba csábítani a Paris Saint-Germain uruguayi támadóját, Edinson Cavanit.

Cavani 2013-ban szerződött a Napolitól Párizsba, és bár alapembernek számít Laurent Blanc együttesében, többször is elmondta, nem találja a helyét Franciaországban. A Zlatan Ibrahimovic miatt gyakran a szélre szoruló csatár már a télen szívesen elhagyta volna a Ligue 1-ben a bajnoki címért hajtó együttest, ám akkor egyetlen klubtól sem érkezett hivatalos ajánlat érte.

A L'Equipe értesülései szerint azonban a nyáron mindenképp távozik Cavani, és könnyen lehet, hogy Spanyolország felé veszi az irányt. A sajtóhírek szerint az Arsenal, a Manchester United és a Liverpool által is kinézett uruguayi támadót az Atlético Madrid szeretné átigazolni, és már van is egy tervük…

A franciák szerint a „matracosok” a következő átigazolási időszakban elengedik Mario Mandzukicot, így a pénz nem jelenthet akadályt, Cavanit pedig honfitársa, a madridiakat erősítő Diego Godín győzheti meg a váltásról.

Az uruguayi szerződése 2018-ban jár le a párizsiaknál, piaci értékét a transfermarkt.de 44 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik