B. D. K. 2020.09.30 15:32 Frissítve: 2020.09.30 16:07

Portugália: Ronaldo simán játszhat 40 éves koráig – Fernando Santos

Fernando Santos, a portugál válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, Cristiano Ronaldo akár 40 éves koráig is játszhat.

Cristiano Ronaldo még sokáig rúghatja a bőrt (Fotó: AFP)

 

Fernando Santos a TVI24 munkatársának beszélt Cristiano Ronaldo utolsó éveiről, melyek szerinte nem a közeljövőre tehetők.

„Aki a jelenlegi klubjában, a Juventusban kilencvenegy tétmeccsen hatvannyolc gólig jut, az előtt le a kalappal – méltatta Santos C. Ronaldót. – Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy eddig százegy találattal segítette Portugália nemzeti tizenegyét.”

„Cristiano simán játszhat negyvenéves koráig, de nem tudja még ő sem, hogy ez megtörténhet-e, mivel az biztos, hogy nem fogja alább adni, s ha már nem tudja teljesíteni saját, igen magas elvárásait, abbahagyja a játékot. Ha nem tud többé az a Ronaldo lenni, akkor befejezi” – magyarázta a portugál szövetségi kapitány.

A 35 éves világklasszis támadó a Juventusban 10 gólig jutott a Bajnokok Ligájában, és az idei idényben is már három gólnál jár a bajnokságban. 

 Card

 

2020.10.20 23:30:51

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Legalább ilyenkor nincs igaza egy fiatal német játékvezetőnek, Simon Henningernek, aki szerint a futball legnagyobb baja, hogy a szekerét a játékosok, az edzők és a bírók nem ugyanabba az irányba tolják.

2020.10.18 22:35:06

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TRANSZFEREK. Utat mutat a Dinamo, a Zenit, a Benfica, az Ajax is ügyesen tett-vett ősszel, eközben Kínában...