Portugália: „Az út véget ér” – befejezi a BL-győztes kapus?

Vágólapra másolva!
2017.11.28. 18:08
null
Júlio César közös megegyezéssel szerződést bontott a Benficával (Fotó: AFP)
Nem kizárt, hogy befejezi a pályafutását az Internazionale Bajnokok Ligája-győztes kapusa, a 87-szeres brazil válogatott Júlio César, aki közös megegyezéssel szerződést bontott a Benficával.

A 38 esztendős futballista 2014 augusztusa óta állt a Benfica alkalmazásában, de az előző szezon kezdete óta már nem számított első számú kapusnak, míg a jelenlegi idényben csak négy tétmeccsen lépett pályára. A portugál sajtóban a távozásáról – és visszavonulásáról – szóló hírek a felesége és a fia keddi Instagram-bejegyzései után erősödtek fel.

„A harcos belefáradt a játékba? A következő fejezetben meglátjuk. Köszönöm, Benfica! Köszönöm, Elnök Úr! Minden jót a Benfica-szurkolóknak! Imádjuk a klubot és a várost, nem kell mondanom, hogy mennyire szerettünk itt élni” – írta Susana Werner a közösségi oldalon.

Será que o guerreiro cansou de jogar? Veremos as cenas do próximo capítulo Obrigada Benfica! Obrigada presidente Boa sorte aos Benfiquistas! Amamos vosso clube e vossa cidade, nem preciso dizer o quanto fomos amados aqui. #carregabenfica @ojuliocesar_12

4,037 Likes, 147 Comments - susanawerner@me.com (@susanawerner) on Instagram: "Será que o guerreiro cansou de jogar? Veremos as cenas do próximo capítulo Obrigada Benfica!..."



„Az út itt véget ér, öröm volt látni téged játszani. Számos címet nyertél, bármit teszel, példakép maradsz. Gratulálok! Szeretlek, apa!” – osztotta meg gondolatait Júlio César fia, Cauet, aki a Belenensesben játszik.

O Caminho acaba aqui , foi um prazer te ver jogar. Muitos títulos conquistados , você não vai deixar de ser um ídolo parabéns te amo pai .

1,911 Likes, 128 Comments - Cauet (@cauet10werner) on Instagram: "O Caminho acaba aqui , foi um prazer te ver jogar. Muitos títulos conquistados , você não vai..."


A Benfica a hivatalos Facebook-oldalán megerősítette, hogy a Copa América- és kétszeres Konföderációs Kupa-győztes kapus távozik a klubtól, és közzétett egy videót, amelyben Júlio César a csapat öltözőjében könnyeivel küszködve elbúcsúzik a társaitól.

„A CSÁSZÁR BÚCSÚJA” – ÍRTA A BENFICA A KÖZÖSSÉGI PORTÁLON

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik