Olvasóink Van Bronckhorstnak adnák a Puskás-díjat

Vágólapra másolva!
2010.11.18. 20:16
A Nemzeti Sport Online olvasói Giovanni van Bronckhorstnak adnák az év legszebb gólját szerző játékosnak járó Puskás-díjat.
GIOVANNI VAN BRONCKHORST (HOLLANDIA) URUGUAY ELLEN
GIOVANNI VAN BRONCKHORST (HOLLANDIA) URUGUAY ELLEN
 

 

Két napja beszámoltunk arról, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette a 2010-es Puskás-díj jelöltjeit, azaz az év legszebb gólja címének várományosait. A gólokra a FIFA hivatalos honlapján lehet szavazni, de mi kíváncsiak voltunk arra, hogy olvasóink melyik találatot tartják a legszebbnek.

Csütörtök estig 11946 szavazat érkezett honlapunkra, és ha olvasóink értékelése alapján ítélnék oda a díjat, akkor Giovanni van Bronckhorst lenne a győztes: a holland válogatott játékos Uruguaynak lőtt bombagólja toronymagasan vezet az NSO különversenyében 2986 szavazattal.

A második helyen Matthew Burrows sarkazós gólja áll (1514 szavazat), az északír csatár találatától csak kevéssel marad el Arjen Robben szólója, amely végén a holland szélső a Schalke kapujába bombázza a labdát (1463 voks).

Érdekességképpen megvizsgáltuk, hogy a Marca internetes honlapja által kiírt szavazáson melyik találat vezet, és a jelek szerint a spanyol szurkolókat Jokojama Kumi találata hozza a leginkább lázba: a japán hölgy elképesztő fölénnyel, 6964 szavazattal vezet Lionel Messi (3504) és Linus Hallenius találatát (2251) megelőzve.

SZAVAZÁS

Kinek adná az év legszebb góljáért járó Puskás-díjat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

HAMIT ALTINTOP (TÖRÖKORSZÁG) KAZAHSZTÁN ELLEN
 
MATTHEW BURROWS (GLENTORAN) A PORTADOWN ELLEN
 
LINUS HALLENIUS (HAMMARBY) A SYRIANSKA ELLEN
 
LIONEL MESSI (BARCELONA) A VALENCIA ELLEN
 
SAMIR NASRI (ARSENAL) AZ FC PORTO ELLEN
 
NEYMAR (SANTOS) A SANTO ANDRÉ ELLEN
 
ARJEN ROBBEN (BAYERN MÜNCHEN) A SCHALKE ELLEN
 
SIPHIWE TSHABALALA (DÉL-AFRIKA) MEXIKÓ ELLEN
 
JOKOJAMA KUMI (JAPÁN) ÉSZAK-KOREA ELLEN
 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik