P. L. 2020.07.02 15:40 Frissítve: 2020.07.03 12:28

NK Osijek: „Megyünk tovább!” – új elnöke van az eszéki klubnak

Az NK Osijek labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság, az NK Osijek s. d. d. (sportrészvénytársaság) igazgatótanácsában az elnöki posztra Szakály Ferencet választották meg, a tulajdonosi kört pedig Mészáros Lőrinc, Szijj László, Takács Mihály, Drazen Nimcevic, valamint Andocsi János képviseli.

Új elnököt választott az NK Osijek (Fotó: nk-osijek.hr)

 

Az ülés után a klub többségi tulajdonosa, Mészáros Lőrinc a következő tájékoztatást adta:

 
Eszéki futballfeltámadás – meglátogattuk Mészáros Lőrincz horvát csapatát
A futball? Boldogság! – vallja az eszéki klub elnöke

„A pénzügyi beruházások, vagyis a stadion és labdarúgó-akadémia építése természetesen folytatódnak. Az egyesület stabil lábakon áll, és továbbra is rendben működik. Amennyiben újabb információval szolgálhatunk, arról a közvéleményt időben tájékoztatni fogjuk. Először is a klub munkatársaival egyeztetünk a további munkamenetről, ugyanakkor csak annyit közölhetek: megyünk tovább!”

Néhány napja az NK Osijek honlapján jelent meg egy reagálás a különböző sajtóhírekre, hogy miként is változik a klub elöljáróinak helyzete. Ezek alapján az eddigi klubelnök, Ivan Mestrovic az eszéki futballutánpótlás irányításában vállal vezető szerepet, illetve a Pampas negyedben épülő, új labdarúgó-stadionra fog figyelni. A továbbiakban az eszéki klub elnöke az elkövetkezendő négy évre az eddigi alelnök, Szakály Ferenc lesz. Mindez a klub működésében semmifajta fennakadást nem fog okozni, mi több, a menedzsment a továbbiakban is a minél jobb eredmények elérésére koncentrál. Többek között arra, hogy a horvát labdarúgó-bajnokság élmezőnyében maradhassanak és minél előkelőbb helyezést érjenek el.

Az eszéki csapat négy fordulóval a horvát liga vége előtt a harmadik helyen áll a tabellán, hátránya csupán egy pont a második Lokomotiva Zagreb mögött. Vasárnap igazi rangadót rendeznek: az NK Osijek a negyedik Hajduk Split otthonába látogat – a mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on.

2020.08.05 23:07:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Nem tudom értelmezni, amikor egy sikerekbe beleőszült világsztár futballista még egy bőrt lehúzandó gyakorlatilag begurul egy közép-kelet-európai bajnokságba.

2020.08.05 14:48:21

Minden más foci TŐKE JÁNOS

A TSC a 22. perctől kezdve emberhátrányban játszott, de így is nyert Belgrádban.

2020.08.05 15:41:00

Minden más foci BOROS MIKLÓS, BACSKAI JÁNOS

A Sepsi OSK megnyerte a fontos mérkőzést, hogy ez mire lesz elég, az pénteken derül ki.

2020.08.04 16:31:57

Minden más foci B. L.

Ha késve is, de véget ért minden topliga, ezzel pedig számos játékos egyezsége is a klubjával.