MU: eldőlt, Usain Bolt nem játszik a Barcelona ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.17. 21:54
null
Usain Bolt MU-s debütálására továbbra is várni kell (Fotó: AFP)
A vártnál súlyosabb Usain Bolt sérülése, így a nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter az előzetes tervekkel ellentétben kihagyja a Manchester United szeptember 2-i jótékonysági mérkőzését a Barcelona ellen.

 

Bolt augusztus 12-én megsérült az utolsó versenyén, és eddig is kérdéses volt, hogy szerepelhet-e a fentebb említett találkozón. Csütörtökön kiderült, hogy a jamaicaiak tizenegyszeres világbajnokára három hónapos rehabilitáció vár, így a Manchester United és a Barcelona legendáinak főszereplésével rendezendő mérkőzésen maximum nézőként lehet jelen. Ez különösen fájdalmas lehet Boltnak abból a szempontból, hogy a visszavonult sprinter korábban többször nyilatkozott arról, gyerekkora óta szurkol a Manchester Unitednek, és minden vágya, hogy egyszer magára ölthesse a csapat mezét.

Klasszisokból így sem lesz hiány, a résztvevők között ott lesz többek között Edwin van der Sar, Paul Scholes, Denis Irwin, Dwight Yorke, Phil Neville, Ronny Johnsen, Louis Saha, Mikael Silvestre, Jesper Blomqvist, Quinton Fortune és Dion Dublin az angol, míg Gaizka Mendieta, Éric Abidal, Miguel Ángel Nadal, Gheorghe Popescu, Ion Andoni Goikoetxea, valamint Julio Salinas a spanyol oldalon. A meccs teljes bevételét jótékonysági célra fordítják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik