Monaco: újabb játékos érkezhet a Portóból - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 11:13
A L’Équipe információi szerint Joao Moutinho és James Rodríguez után újabb Porto-játékossal, Fernandóval erősítené meg keretét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba két év után visszajutó Monaco.

Minden jel arra utal, hogy folytatja a költekezést az orosz milliárdos, Dmitri Ribolovljev kezében lévő Monaco. A hercegségbeli klub legújabb kiszemeltje a Porto brazil védekező középpályása, Fernando.

A játékos ügynöke szerint a megállapodás már ezen a héten megszülethet a két egyesület között, a 25 esztendős futballista hozzávetőleg 20 millió euróért válthat klubot.

A hírek szerint a Monacónál arra is felkészültek, ha valamilyen okból kifolyólag kútba esne a Fernando-transzfer, hiszen Claudio Marchisio, Yohan Cabaye és Geoffrey Kondogbia is a kiszemeltek táborát gyarapítja.

A hercegségbeli klub a védelmét is tovább erősítené. Ricardo Carvalho után az Olympique Marseille védőjével, Nicolas N’Koulouval erősítene a francia élvonal újonca.

Mint ismert, a Monaco ezen a nyáron már 130 millió eurót költött átigazolásokra, és öt új szerzeménye közül négyen is megfordultak a Portóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik