K. Zs. 2019.08.19 18:02 Frissítve: 2019.08.19 18:12

Monaco: sürgősen erősítene a klub, Icardi nevét is bedobták

Két vereséggel, 0–6-os gólkülönbséggel kezdte a francia labdarúgó-bajnokságot a Monaco, és a vezetőség máris levonta a következtetést: minden csapatrészben további erősítésre van szükség – még a nyári átigazolási időszakban.

Leonardo Jardim alighanem látja a fényt az alagút végén (Fotó: AFP)

 

Leonardo Jardim vezetőedző elsősorban a középpályát és a védelmet szeretné acélosabbá tenni.

A France Football úgy tudja, hogy a Napoli által is célkeresztbe vett Hirving Lozano (PSV) mellett egy másik szélső, a francia Mounir Chouiar (Lens) szerződtetésének lehetőségét is tanulmányozzák, és dolgoznak azon, hogy visszahozzák korábbi védekező középpályásukat, a Chelsea kötelékébe tartozó, az elmúlt idényt a Milan kölcsönjátékosaként töltő Tiémoué Bakayokót.

A védelem közepére Daniele Rugani, a Juventus játékosa a kiszemelt – rá állítólag a Roma is licitál –, a csatársorban pedig sok függ attól, sikerül-e eladni Radamel Falcaót, akivel a Galatasaray egyelőre eredménytelenül alkudozik.

A kolumbiainak állítólag nem lenne ellenére, ha két évvel meghosszabbítanák monacói szerződését, ám a francia szaklap úgy véli, erre aligha kaphatók a hercegségbeli klub vezetői.

S bár az olasz RAI szerint az Inter és a Monaco mindenben megegyezett Mauro Icardi átigazolásáról, a csatár felesége és ügynöke, Wanda Nara egy másik csatornának (TyC Sports) kijelentette: Icardi nem igazol Monacóba, szeretne Olaszországban maradni.

Mint ismert, a Monaco előző idénye katasztrofálisan alakult, és kis híján kiesés lett a vergődés vége.

2020.01.14 21:25:25

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A pályán nem csupán a láb, a fej, hanem a lélek is játszik – a futball és vele együtt a bíráskodás ösztönös és talán taníthatatlan cselekedet.

2020.01.13 10:22:48

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

A romániai magyar játékvezető a helyi élvonal egyik legjobb bírója, büszke a kettős állampolgárságára.

2020.01.10 22:05:28

Minden más foci THURY GÁBOR, SZABÓ MIKLÓS

Hogyan jutott Róma helyett Dorogra, és miért nem rajong a Real Madridért vagy a Liverpoolért?