Monaco: „Nem azért jöttem, hogy Falcaót helyettesítsem”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.02.05. 10:39
null
Berbatov tapasztalatával és góljaival szeretne segíteni csapatát, és jó játékkal örvendeztetné meg a szurkolókat <br />(Fotó: Action Images)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monaco téli erősítése, az angol Fulhamtől érkező bolgár Dimitar Berbatov elmondása szerint nem azért érkezett, hogy bárkit helyettesítsen.

 


Mint ismert, az átigazolási időszak hajrájában a hercegségbeli együttes fél évre kölcsönvette a 33 éves csatárt, miután Radamel Falcao súlyos sérülést szenvedett, és hosszú időre kiesett.

„Nem azért jöttem, hogy bárkit helyettesítsek, hanem hogy segítsem a csapatot a tapasztalatommal és a góljaimmal – szögezte le gyorsan Berbatov. – Szeretem a szép játékot, szeretnék jó szórakozást nyújtani a közönségnek.”

„Valami új kihívást kerestem, amikor a Monaco kapcsolatba lépett velem, könnyű volt meghoznom a döntésemet. A jövőm a csapatnál a saját és az együttes teljesítményétől függ, jelenleg nem gondolkozom ezen.”

A támadó szerint nagyon intenzív volt a keddi tréning, de ehhez hozzászokott Angliában, és alig várja már a vasárnapi csúcsrangadót a listavezető Paris Saint-Germain ellen.

„A PSG nagyszerű csapat, tökéletes kezdés egy ilyen mérkőzés” – tette hozzá a Fulhamban 54 tétmeccsen 20 gólt szerző Berbatov.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek