Monaco: Mbappé döntött a jövőjéről, mindenkit sokkol – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.05.11. 12:32
null
Kylian Mbappé már tudja, hol folytatja? (Fotó: AFP)
Minden bizonnyal Kylian Mbappé, a Monaco 18 éves támadója lesz a nyári átigazolási időszak egyik legfelkapottabb játékosa, francia sajtóértesülések szerint pedig a játékos már el is döntötte, hol folytatja a pályafutását.

 

Mbappé valósággal berobbant a labdarúgóelitbe, a 18 éves csatár az idényben (minden kiírást figyelembe véve) már 25 találatnál és kilenc gólpassznál jár, és nagy szerepe volt abban, hogy csapata a legjobb négy közé jutott a Bajnokok Ligájában.

Az Arsenal és a Real Madrid korábban már megerősítette érdeklődését iránta, de többek között a Manchester United is szívesen látná a fiatal futballistát, emellett a Chelsea és a Paris Saint-Germain is szerződtetné a játékost.

Noha Mbappé néhány napja az újságírók kérdésére kitérő választ adott, mondván, jelenleg csak a bajnokság vége érdekli, a jövőjéről pedig majd a nyáron szeretne dönteni, francia sajtóhírek szerint a fiatal gólvágó már eldöntötte, hol folytatja pályafutását.

Erről Stéphane Guy, a Canal+ munkatársa számolt be.

„Egy, az Mbappéhoz közelálló személytől tudom, hogy a játékos a következő szezont még a Monacóban szeretné tölteni.”

Amennyiben az állítás igaz, az azt jelentené, hogy a tehetséges támadó megfogadná többek között Didier Deschamps és Guy Stéphan (a francia válogatott szövetségi kapitánya, illetve másodedzője – a szerző) tanácsát – a két szakember egyaránt azt javasolta Mbappénak, hogy legyen türelmes, ne csábuljon el és maradjon a Monacónál, mert jelen pillanatban korai lenne egy európai élklubhoz szerződnie.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik