Monaco: az alelnök kiteregetett a Mbappé-transzferről

Vágólapra másolva!
2017.09.04. 14:45
Vagyim Vasziljev, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco alelnöke megtörte a csendet – elmondta, a klub miért adta el Kylian Mbappét a PSG-nek.

„Elképesztően nehéz volt ez a transzfer – mondta el a véleményét Vagyim Vasziljev Kylian Mbappé eladásáról. – Először egyáltalán nem akartuk őt elengedni egy közvetlen riválishoz, de rendkívül jó a kapcsolatunk a szüleivel, így az édesapjával, aki egyben Kylian ügynöke is. Miután hallottam, hogy mennyire vágynak erre a váltásra, elfogadtam, és Párizsba utaztam, hogy a PSG-vel tárgyaljak. Nehéz és hosszas üzlet volt. Úgy vélem, ez a transzfer a futballvilág legnagyobb húzása.”„Elképesztően nehéz volt ez a transzfer – mondta el a véleményét Vagyim Vasziljev Kylian Mbappé eladásáról. – Először egyáltalán nem akartuk őt elengedni egy közvetlen riválishoz, de rendkívül jó a kapcsolatunk a szüleivel, így az édesapjával, aki egyben Kylian ügynöke is. Miután hallottam, hogy mennyire vágynak erre a váltásra, elfogadtam, és Párizsba utaztam, hogy a PSG-vel tárgyaljak. Nehéz és hosszas üzlet volt. Úgy vélem, ez a transzfer a futballvilág legnagyobb húzása.”

„Végső soron nem értettük, ez az egész átigazolás miként érhető el úgy, hogy ne sértse a pénzügyi fair play szabályát. Az Mbappé família mindig azt mondta, hogy ez nekünk is a legjobb lesz, és a PSG igazából többet kínált, mint a többi érdeklődő klub.”

Mint ismert, a Paris Saint-Germain egy évre veszi kölcsön Mbappét, és a 2017–2018-as szezon után opciós joga lesz, hogy 155 millió euróért végleg megvásárolja négy évre – ez az összeg bizonyos feltételek teljesülése esetén 190 millió euróra emelkedhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik