Monaco: a francia csodagyerek „nagyon sokba kerül”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 17:35
A francia élvonalbeli Monaco fiatal labdarúgójáért, Kylian Mbappéért már most sorban állnak az európai topklubok, pedig még csak 18 éves. Klubjának sportigazgatója, Antonio Cordon elárulta: a támadó szerződése tartalmaz kivásárlási záradékot, leendő kérőjének mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha át akarja igazolni.

A Monaco szerdán este 3–1-re legyűrte odahaza a Borussia Dortmundot, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőébe. Kylian Mbappé a párharc mindkét felvonásán betalált, ráadásul elképesztő iramban termeli a gólokat az utóbbi időszakban – és csak december 20-án tölti be a 19-et. A Monaco szerdán este 3–1-re legyűrte odahaza a Borussia Dortmundot, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőébe. Kylian Mbappé a párharc mindkét felvonásán betalált, ráadásul elképesztő iramban termeli a gólokat az utóbbi időszakban – és csak december 20-án tölti be a 19-et.

„A Real Madrid még nem tett ajánlatot – kezdte a spanyol Cadena Ser rádiónak adott interjúban Antonio Cordon, a Monaco sportigazgatója. – Remélem, Mbappé még sokáig velünk marad, és emlékezetes estékkel ajándékoz meg minket. Gyorsan fejlődik, és még nagyon fiatal. Meglátjuk, mi történik a nyáron, az biztos, hogy nagyon hosszú lesz. Bízunk benne, hogy marad, de tudjuk, milyen a piac és hogy működik a futball. Van kivásárlási záradék a kontraktusában, pontosan nem tudom, hogy mekkora, de nem kicsi..."

Az átigazolásokra szakosodott Transfermarkt 10 millió euróra taksálja Mbappét, akinek szerződése 2019 nyarán jár le a Monacónál. Az azonban biztosra vehető, hogy ennek többszöröséért fog majd klubot váltani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik