HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.02 17:17 Frissítve: 2017.09.04 12:46

MLS: Beckham Cristiano Ronaldót vinné új csapatába?

Mint ismert, David Beckham a tengerentúlon – egészen pontosan Miami-ban – új franchise-t alapít, amellyel az MLS-ben is szeretne elindulni. Az egykori nagyszerű angol labdarúgó érthetően szeretné minél népszerűbbé tenni új csapatát, ehhez a Daily Mirror újságírója, John Cross szerint Cristiano Ronaldót igazolná le.

HIRDETÉS
David Beckham három éven belül elindítaná csapatát az MLS-ben (Fotó: AFP)

 

Beckham szeptemberben jelenti be konkrét terveit, azonban annyit tudni lehet, három éven belül működő csapatot szeretne látni Floridában – 2020-ra 35 esztendős lesz a portugál világklasszis.

CR szerződtetéséről már három évvel ezelőtt is szó volt, akkor még úgy tűnt, 2017-re összeállhat a csapat – korábban a Los Angeles Galaxy-hoz igazolásáról is hallani lehetett.

Az MLS első embere, Dan Garber nemrégiben azt nyilatkozta, a liga szeretne eltávolodni attól, hogy hasonló nagy neveket igazoljanak a csapatok. CR azonban kivétel lehet, hiszen Garber elmondása szerint korábban Beckham, illetve a közelmúltból David Villa szerződtetése is fontos volt – az üzleti szempontokon kívül azért is, hogy inspirálja a fiatalokat.HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS