H. Á. 2020.05.15 08:14 Frissítve: 2020.06.11 23:51

FFT: megjelent a FourFourTwo új, digitális lapszáma!

Elkészült a FourFourTwo futballmagazin magyar kiadásának legfrissebb száma, és digitális formátumban már hozzáférhető; előfizetőink megkapták levélben, hogy miként tölthetik le ingyenesen, nem előfizető olvasóink pedig a digitalstand.hu/fourfourtwo címen 750 forintért vásárolhatják meg a több mint százoldalas tartalmat. Köszönet hűséges hirdetőinknek, hogy hogy a digitális kiadásban is partnereink maradtak.

 

Ízelítő a 123., avagy 2020. júniusi lapszámból

A fókuszban az edzők állnak. Brit anyalapunk gigantikus feladatra vállalkozott: megalkotta minden idők 100 legjobb futballedzőjének rangsorát! A címlap középpontjában a győztes, a skót Sir Alex Ferguson, aki 2013-as visszavonulása előtt 26 éven át irányította sikeresen a Manchester Unitedot. Ha kíváncsi, hogy a magyar trénerek közül ki, hányadik helyre került, feltétlenül lapozza fel a legújabb, digitális FFT-t.

A Kérdezd meg pacekba! című rovatunkban ezúttal Shaun-Wright Phillips válaszolt az olvasók kérdéseire. A Manchester City vagy a Chelsea korábbi angol válogatott támadója Ukrajna ellen a félpályáról sprintelve szerzett gólt, és elmondása szerint még csak nem is ez volt pályafutása legnagyobb pillanata.

A Barcelona akadémiája, a La Masía egykor ontotta magából a szupertehetségeket, de most azért küzd, hogy Johan Cruyff öröksége valahogy fennmaradjon, és a helyzet nem túl biztató. A FourFourTwo az intézmény jövőjét kutatta.

Lemondtak róla, nem is egyszer, de Jorginho mindig talpra áll. A passzok és büntetők nagymestere arról beszél, hogyan sikerült a brazíliai és olaszországi kettős élet, majd a Chelsea-nél őt érő sérelmek ellenére újra és újra visszatérnie.

A Döglött akták sorozatban hónapról hónapra előkerül a magyar futball egy-egy újabb abszurd „ügyirata”. Ezúttal felidézzük, hogyan tette tönkre a párthatalom a legendás sportújságírót, a Népsport főszerkesztőjét 1954-ben, miután kritizálta a válogatottat a berni világbajnoki döntőben elszenvedett vereség után.

Folytatódik Vörös Csaba sorozata, amelyben elképesztő eseményeket dolgoz fel a szerző a levéltári titkosítás alól feloldozott dokumentumok segítségével. A legújabb részben alvilági játszmákról ír: a magát futballmenedzsernek beállító Szóbel Ármint szűk környezete rendkívül veszedelmes embernek tartotta, aki szoros kapcsolatot ápolt az Internazionale rettegett kijáróemberével, a nemzetközi alvilági körökben szintén otthonosan mozgó Solti Dezsővel. Szóbelre tucatnyi hálózati személy figyelt, holott a BM egyesületének, az Újpesti Dózsának a meghívására járt be az országba, sőt sokak szerint a szovjet titkosszolgálatok embere volt.

Ez csak az ízelítő volt, a világ kedvenc futballmagazinja továbbra is több mint 100 oldalon tálalja a futballvilág legfinomabb fogásait – a rendkívüli helyzetre való tekintettel ezúttal megint DIGITÁLIS verzióban!

2020.10.18 22:35:06

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TRANSZFEREK. Utat mutat a Dinamo, a Zenit, a Benfica, az Ajax is ügyesen tett-vett ősszel, eközben Kínában...

2020.10.19 15:29:57

Minden más foci SZABÓ GÁBOR

Az öntörvényű Simonyi Imrét felbosszantotta Göröcs János mellőzése, rémregényt írt volna róla.

2020.10.18 23:21:01

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Ha, teszem azt, Emmen városa Hollandia piros lámpás központja lenne, az EasyToys cég megjelenése a helyi focicsapatnál – pikantéria ide vagy oda – tisztán piacgazdasági szempontból teljesen logikus és érthető.

2020.10.17 16:12:12

Minden más foci BALÁZS DÁVID

Ha nem is könnyedén, de hozta a kötelezőt Nagymihályon a Fortuna Ligát vezető Dunaszerdahely.

2020.10.17 11:34:07

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Folytatta győzelmi sorozatát a Sepsi, amely négy gólt lőve nyert Jászvásáron a vírus sújtotta hazaiak ellen.